--> На Волині підліток побив і пограбував жінку з дитиною | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині підліток побив і пограбував жінку з дитиною

0
-7
На Волині підліток побив і пограбував жінку з дитиною
П’ять років за гратами проведе неповнолітній учень Маневицького професійного ліцею Волинської області, який раніше вже був засуджений до двох років умовно.

Оскільки у вказаний термін він здійснив злочин повторно, то Маневицький районний суд присудив йому реальне покарання: 5 років позбавлення волі, пише ІА "Конкурент".

Мова йде про злочин, який той здійснив 20 жовтня 2019 року. Увечері хлопець був на вулиці Лесі Українки в Маневичах. Він був п’яний та їхав на велосипеді, який у той день вкрав. Побачив жінку з маленькою дитиною та викрав у неї сумку. Щоб та не пручалася – вдарив її кулаком в обличчя і жінка впала. У сумці не було якихось дороговартісних речей, а звичайні засоби косметики, зарядне до телефона тощо. Сума збитків становила близько 1200 гривень.

Підліток на суді свою вину не визнав, сказав, що не винен. Однак показання потерпілої та свідків говорили про протилежне.

Знайомі хлопця також говорили, що ще зранку їздили з ним по гриби, потім поралися по господарству. А потім господарі помітили, що зник велосипед з господарства.

Не залишилися поза увагою суду також дані про особу неповнолітнього обвинуваченого, а саме його умови життя та виховання, а також посередня характеристика за місцем проживання і негативна характеристика з місця навчання, те, що він має проблеми з поведінкою, як учень - безвідповідальний, інколи спостерігаються прояви агресії, непередбачуваний у своїх вчинках.

Вирок може бути оскаржений до Волинського апеляційного суду через Маневицький районний суд Волинської області протягом 30 днів з дня його проголошення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні