--> Чотирьох волинян «нагородили» штрафами за спробу підкупити патрульних | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чотирьох волинян «нагородили» штрафами за спробу підкупити патрульних

0
4
Чотирьох волинян «нагородили» штрафами за спробу підкупити патрульних
Луцький міськрайонний суд, затвердивши угоди про визнання винуватості, укладені між прокурорами Луцької місцевої прокуратури та чотирма волинянами, обвинуваченими у наданні неправомірної вигоди поліцейським (ч.1 ст. 369 КК України), призначив усім їм покарання у виді штрафу.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

За тисячу гривень хотів залагодити із поліцейськими питання щодо не притягнення до адміністративної відповідальності 22-річний житель одного із сіл Ківерцівського району, який 25 червня 2020 року у селі Милуші Луцького району керував автомобілем, не маючи посвідчення водія.

Покаранням за вчинення цього правопорушення став штраф у розмірі 8500 грн.

32-річний мешканець одного із сіл Луцького району, бажаючи уникнути відповідальності за порушення Правил дорожнього руху та керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, 24 травня 2020 року пропонував працівникам поліції у Луцьку 1500 грн.

28-річний лучанин 8 травня 2020 року хотів відкупитися від відповідальності за керування авто нетверезим за 5000 грн., а 28-річний мешканець селища Колки, який мало того,що перебував п’яний за кермом, то ще і не мав документів на право керування – 28 травня 2020 року запропонував поліцейським срібний ланцюжок вартістю майже 6500 грн.

Усім трьом любителям керувати автомобілем у стані алкогольного сп’яніння суд призначив покарання у виді штрафу в розмірі 10200 грн.

У засуджених також конфісковано предмет неправомірної вигоди – гроші і срібну прикрасу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні