--> У Луцьку злодії викрали автомобіль та барсетку з чималою сумою грошей | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку злодії викрали автомобіль та барсетку з чималою сумою грошей

0
0
У Луцьку злодії викрали автомобіль та барсетку з чималою сумою грошей
У Луцьку рецидивіст вкрав автомобіль, а під час затримання в його знайомого вилучили наркотики. До того ж злодій відібрав у місцевого барсетку з грошима.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області, пише ІА "Волинські Новини".

Так, 29 травня 2018 року близько 4 години обвинувачений поблизу магазину «7-23», що на проспекті Волі, 42, перебував за кермом автомобіля «Volkswagen Golf» 2012 року випуску. Зокрема, чоловік запустив двигун автомобіля, власником якого він не є, та здійснив рух вулицями міста, тим самим заволодівши «Volkswagen Golf», вартість якого становить 311 тисяч 178 гривень. Відзначимо, що в автомобілі було двоє знайомих потерпілого, в одного з яких під час затримання в цей же день виявили речовину, яка містить амфетамін.

Окрім того, 16 квітня минулого року, перебуваючи у під`їзді будинку на вулиці Петрова, 12, цей же чоловік відкрито викрав барсетку, в якій були 400 доларів США, 220 злотих, портативний зарядний пристрій. Загальна сума викраденого – 12 тисяч 775 гривень.

До слова, обидва чоловіки були раніше судимими. Один з них визнав свою вину в крадіжці автомобіля. Натомість інший підтвердив крадіжку барсетки, щодо наркотиків – сказав, що їх йому підкинули, однак докази свідчили про інакше.

Тож, за крадіжку автомобіля один з чоловіків заплатить штраф 20 тисяч 400 гривень. Чоловіку, який здійснив пограбування та зберігав наркотики, присудили чотири роки позбавлення волі, приєднавши один рік та два місяці невідбутого покарання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні