--> Працівники податкової служби Волині заразилися коронавірусом | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Працівники податкової служби Волині заразилися коронавірусом

0
5
Працівники податкової служби Волині заразилися коронавірусом
Серед працівників Головного управління ДПС у Волинській області підтверджено 7 випадків коронавірусної хвороби.

Про це інформує пресслужба ГУ ДПС Волині.

На момент підтвердження діагнозу ці працівники перебували на самоізоляції вдома. Перші симптоми хвороби у всіх працівників були невиразні.

Працівники Головного управління ДПС у Волинській області з підтвердженим діагнозом на гостру респіраторну хворобу COVID-19 нині перебувають на стаціонарному чи амбулаторному лікуванні, а контактні особи-на самоізоляції.

В зв’язку з виявленими випадками хвороби COVID-19, як і раніше, у всіх приміщеннях територіальних органів ДПС у Волинській області суворо дотримуються вимог щодо протиепідемічних заходів та вживають комплекс заходів з тим, щоб запобігти поширенню хвороби серед працівників.

Зокрема, після встановлення діагнозу COVID-19 тести на наявність коронавірусної хвороби пройшли близько п’ятдесяти працівників, у 42 – тестування дало негативний результат.

Враховуючи загальну ситуацію із поширенням COVID-19 в області, Центри обслуговування платників, працюють за окремим графіком виключно для надання невідкладних послуг у разі гострої необхідності за попереднім записом (телефоном, через електронну скриньку).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні