--> Кому безплатно роблять ПЛР-тест на коронавірус у Луцьку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Кому безплатно роблять ПЛР-тест на коронавірус у Луцьку

0
2
Кому безплатно роблять ПЛР-тест на коронавірус у Луцьку
У Луцьку в обласному лабораторний центр продовжують проводити безоплатне лабораторне тестування на SARS-CoV-2 методом полімеразної ланцюгової реакції відповідно до Стандартів медичної допомоги «Коронавірусна хвороба COVID-19»

Про це повідомили на сайті ДУ «Волинський обласний лабораторний центр МОЗ України».

З метою проведення епіднагляду (спостереження) та оперативного здійснення протиепідемічних заходів в осередках COVID-19 установою проводиться безоплатна передача лікувально-профілактичним закладам області наборів для забору біоматеріалу для ПЛР-тестування.

Категорії осіб, які підлягають безкоштовному тестуванню методом
полімеразної ланцюгової реакції (ПЛР):

Пацієнтам, яким надається медична допомога у зв’язку з проведенням планових заходів з госпіталізації або плановою операцією проводиться тестування на наявність коронавірусу SARS-CoV-2. Відбір зразків матеріалів для тестування організовує лікуючий лікар, який направляє на госпіталізацію, або безпосередньо в закладі охорони здоров’я, або через направлення мобільної бригади за місцем перебування пацієнта.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні