Волинська танцівниця знялась в рекламі відомого інтернет-магазину. ФОТО, ВІДЕО

0
-9
Волинська танцівниця знялась в рекламі відомого інтернет-магазину. ФОТО, ВІДЕО
Хореограф з Нововолинська Анастасія Олексюк знялася в рекламі для компанії «Розетка».

У відеороликах дівчина “серфінгує” разом із побутовою технікою та іншими товарами, які пропонує магазин. Про те, що буде сюжет із серфінгом, вона не знала до останнього. Дівчина любить ловити хвилі на серфі, тому вийшов цікавий збіг, пише "Буг".

Анастасію тепер часто можна побачити по телебаченню та на просторах інтернету. Дівчина і сама пише у своєму фейсбуці: “Алоха друзі, бачимось частіше останнім часом”.

Журналісти поцікавилися у нововолинянки, як вона потрапила на зйомки.

“У Києві знімається багато реклами. Я давно відвідую кастинги, знаходжуся в базі акторів танцівників і каскадерів (тих людей, що беруть участь у екстримі). Час від часу отримую запрошення на кастинги. Два роки тому знялася у гарній рекламі пива Guinness для Азії. Це мабуть був самий гарний проєкт, в якому мені пощастило взяти участь. Тиждень підготовки хореографії з лондонським хореографом, тиждень тренувань у повітрі на тросах, безліч синців і неймовірно гарний результат.

І цього літа на Розетку запросила та людина, яка кастингувала мене на Guinness. Попросили відзняти самопробу і попередили, що зйомка буде у купальнику у стилі “pin up”. По відео домашнього завдання від режисера затвердили на роль, потім примірка, сама зйомка”, – розповідає дівчина.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні