У Луцьку п'яний водій «Мерседеса» намагався відкупитися від патрульних

0
23
У Луцьку п'яний водій «Мерседеса» намагався відкупитися від патрульних
Поблизу історичного факультету СНУ у Луцьку спіймали п’яного водія на Мерседесі, який намагався відкупитися від патрульних хабарем у 1500 гривень, натомість він за рішенням суду заплатить штраф понад 10 тисяч гривень.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області, - пише ІА "Волинські новини".

Так, 24 травня обвинувачений, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, рухався автомобілем «Mercedes-benz». Він не подав сигнал про поворот поблизу зупинки громадського транспорту «Історичний факультет» на проспекті Перемоги, після чого його зупинили працівники патрульної поліції.

У подальшому, аби «відмазатися» від адміністративного покарання, чоловік запропонував патрульним хабар 1500 гривень, хоча був повідомлений про кримінальну відповідальність.

Відзначимо, що між прокурором та обвинуваченим була укладена угода про визнання винуватості, тож водій Мерседеса заплатить 10 тисяч 200 гривень штрафу за спробу надання неправомірної вигоди.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
23

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні