--> У Луцьку чоловік пошкодив машину продавчині, бо та відмовилася вернути гроші за товар | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку чоловік пошкодив машину продавчині, бо та відмовилася вернути гроші за товар

1
1
У Луцьку чоловік пошкодив машину продавчині, бо та відмовилася вернути гроші за товар
У Луцьку чоловік вимагав у продавця магазину повернути гроші, а коли отримав відмові – пошкодив машину працівника, завдавши збитків на 32 тисячі гривень.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду від 24 липня, пише ІА "Конкурент".

Ще 13 вересня 2019 року близько 11 години він перебував у приміщення магазину «Галерея вікон та дверей», що на вулиці Набережній. Він вимагав у жінки, що знаходилася тут, повернути кошти за куплений ним товар. А потім погрожував пошкодити її майно, а саме – розбити та зламати товари в магазині.

Коли ж жінка йому відмовила, той вирішив пошкодити її авто - Hyundai i30, який був припаркований поруч. А саме розбив фару, двері, дзеркала, бампер. Згідно з висновком експертизи сума збитків становить 32 тисяч 321 гривню.

Чоловік у ході досудового слідства уклав угоду з прокурором про винуватість. Її затвердив суд. Підсудному дали рік умовно. Чоловік добровільно відшкодував завдану шкоду, вибачився перед потерпілою та повністю примирився з нею.

Головне фото – ілюстративне.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Правильно зробив! Це наука на майбутнє!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні