--> В Україні змінили правила в’їзду для людей, які повертаються з-за кордону | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В Україні змінили правила в’їзду для людей, які повертаються з-за кордону

0
4
В Україні змінили правила в’їзду для людей, які повертаються з-за кордону
Україна змінила правила в’їзду для іноземців та українців, які повертаються з-за кордону.

Як передає "УНІАН", про це на брифінгу повідомив заступник міністра охорони здоров’я, головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко.

«З 1 числа змінюються правила перетину кордону для іноземців та українців, які повертаються з-за кордону... Люди, які приїздять із країни «зеленої зони», повинні мати поліс медичного страхування, і без самоізоляції та без проведення тестів проходять на території України», – розповів він.

За словами Ляшка, українці та іноземці, які подорожують із країн «червоної зони», повинні мати поліс медичного страхування, а також зобов’язані або піти на 14 днів на ізоляцію, або впродовж доби здати ПЛР-тест, або приїхати на територію України вже з готовими результатами тестування, зробленого не пізніше як за 48 годин до моменту перетину кордону.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Україну поділили на чотири карантинні зони: які вимоги для регіонів

Заступник міністра також зазначив, що в Україні змінили критерії, за якими визначається, до якої із зон належать країна. Він анонсував, що найближчим часом ці критерії та список країн будуть опубліковані на сайті МОЗ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні