Лучани вшанували 107-му річницю від дня смерті Лесі Українки. ФОТО

0
5
Лучани вшанували 107-му річницю від дня смерті Лесі Українки. ФОТО
У суботу, 1 серпня, на Театральному майдані Луцька до пам’ятника Лесі Українки зібрались небайдужі лучани, аби віддати шану видатній українській поетесі у 107-му річницю від дня її смерті.

Про це інформують на сайті Луцької міської радию

Присутні пригадали останні дні Лесі Українки, проведені в Грузії, та безмежну любов до Батьківщини. Голова Волинської організації Національної спілки письменників України Ольга Ляснюк наголосила на особливому стоїцизмі, присутньому поетесі, що характеризувало її як сильного духом бійця. Потому присутні поклали квіти до підніжжя пам’ятника Лесі Українці.

"Леся Українка — це та постать, яка прийшла у життя нашого народу, щоб показати, що ми сильна та вольова нація, у нас є власна гордість, талант, та все для того, аби ми були рівноцінним членом сім’ї європейських народів. Тож необхідно шанувати тих людей, які себе присвятили Україні, її історії та літературі", – зазначив секретар Луцькради Григорій Пустовіт.







Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні