Дві британки обʼїхали світ на парному велосипеді й поставили новий рекорд

0
6
Дві британки обʼїхали світ на парному велосипеді й поставили новий рекорд
Двоє британок – 54-річна Кет Діксон та 55-річна Рез Марсден – потрапили у Книгу рекордів Гіннеса за найшвидшу навколосвітню подорож на парному велосипеді. Загалом їхня подорож тривала 263 дні, 8 годин та 7 хвилин.

Як повідомили на офіційному сайті Книги рекордів Гіннеса, жінки побили не лише жіночий, але і чоловічий рекорди.

Британки вирушили в подорож 29 червня 2019 року з міста Оксфорд. Рухались через Францію, Італію, Словенію, Хорватію, Албанію, Грецію, Туреччину та Грузію. Звідти вилетіли до Індії й далі через М’янму, Таїланд, Малайзію, Сингапур, Австралію та Нову Зеландію, де їх чекав черговий переліт до західного узбережжя США, яке вони також перетнули й заїхали в Мексику. Після цього вони вирушили до Марокко, звідки через Гібралтар, Іспанію та Францію повернулися назад.

"У нас є цікаві моменти з кожної країни, яку ми відвідали, і ми обовʼязково повернемося, щоб побачити багато з них, хоча, можливо, у повільнішому темпі", — розповідають жінки.

Британки розповіли, що однією з перешкод на їхньому шляху було активне поширення коронавірусу у світі, що змусило жінок прискоритися. Вони повернулися до Британії 18 березня 2020 року — усього за день до запровадження глобального карантину майже в усьому світі та закриття кордонів. Загалом жінки подолали 29 390 кілометрів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні