--> На Волині водій через собаку на дорозі врізався у стовп | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині водій через собаку на дорозі врізався у стовп

0
0
На Волині водій через собаку на дорозі врізався у стовп
24-річний ковельчанин близько четвертої години ранку в Ковелі на вулиці Шевченка не впорався з керуванням автомобіля «Volkswagen Passat» та скоїв наїзд на електроопору.

Внаслідок ДТП машина зазнала пошкоджень, - пише Ковель медіа.

Патрульна поліція, яка прибула на місце аварії, склала на водія протокол за порушення Правил дорожнього руху, яке передбачене ст. 124 КУпАП.

У судовому засіданні чоловік пояснив, що підвозив батька на роботу, коли раптом на дорогу вибігла собака, об’їжджаючи яку, він і не впорався з керуванням, хоча швидкість руху авто, за його словами, була незначною.

Ковельський міськрайонний суд на водія наклав адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що складає 340 гривень. Також йому доведеться сплатити в дохід держави судовий збір в сумі 420 грн 40 коп.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні