У сільській раді біля Луцька – коронавірус

1
3
У сільській раді біля Луцька – коронавірус
У Заборольській сільській раді (Луцький район) виявили хворих на коронавірусну інфекцію.

Про це стало відомо у п’ятницю, 31 липня, на брифінгу у Волинській ОДА.

Головний державний санітарний лікар в області Наталія Янко розповіла, що в цій сільській раді методом ПЛР-тестування коронавірус підтвердили в шести осіб.

«Із них на стаціонарному лікуванні перебуває одна хвора, решта – на амбулаторному лікуванні. Всі контактні особи – під медичним спостереженням до 4 серпня. Якщо серед працівників не виявлять нових хворих – спалах буде ліквідований та локалізований», – розповіла посадовиця.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Досить дивуватись спалахам барановiрусу в будь яких радах. У Ковелi захворiло пiвБiлого дому разом з родичами до 5-го колiна, якi навiть про це не знали, а прекрасно ходили мiстом (на паперi). А все тому що дiлили з медиками добрий куш "за контакт з хворими". Якби платили за вiдсутнiсть хворих- завтра би й карантин закiнчився...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні