Волинських патрульних нагородили подяками за сумлінну службу. ФОТО

0
2
Волинських патрульних нагородили подяками за сумлінну службу. ФОТО
Волинські патрульні отримали подяки за сумлінне несення служби.

Урочистий захід із вручення подяк провели у четвер, 30 липня, з дотриманням карантинних вимог на території управління, повідомляє пресслужба патрульної поліції Волині.

Заступник начальника управління поліції Волині Андрій Мідлік зауважив, що подяки від органів місцевого самоврядування і Департаменту патрульної поліції вручаються до річниці Національної поліції України.

Заступник начальника подякував поліцейським за відмінне несення служби та вручив подяки від ДПП лейтенанту поліції Юлії Горбач, старшому сержанту поліції Святославу Рищиковцю та капралу поліції Аліні Лукащик.

Подяки від голови Волинської обласної ради отримали лейтенант поліції Ігор Воронов та рядовий поліції Чабан Вадим. Від голови Волинської обласної державної адміністрації – старший сержант поліції Віктор Дрогомирецький. А подяки від міського голови вручили лейтенанту поліції Анастасії Кідрук та лейтенанту поліції Віталію Огорілко.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні