Twitter блокуватиме посилання, де пропагуватимуть насильство і ненависть

0
7
Twitter блокуватиме посилання, де пропагуватимуть насильство і ненависть
Twitter робить жорсткішими правила, щоб користувачам було важче поширювати ненависницькі висловлювання і насильницький контент.

Про це повідомляє Процес.

Соцмережа оновлює свою політику, щоб заборонити посилання на контент, який пропагує насильство і ненависницьку поведінку. У Twitter є правила, які забороняють таку поведінку в твітах, але політика не поширюється на сторонній контент. Таким чином, користувачі можуть обходити правила, публікуючи посилання на заборонений контент.

З новою політикою, яка вступить в силу 30 липня, Twitter може заблокувати передачу певних URL-адрес на своїй платформі і заблокувати облікові записи, які часто використовують ці типи посилань.

«Наша мета – блокувати посилання таким чином, щоб це відповідало тому, як ми видаляємо твіти, що порушують наші правила», – йдеться в заяві компанії.
Теги: мережа
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні