Волиняни стали на третину менше споживати газу

2
5
Волиняни стали на третину менше споживати газу
Обсяг споживання газу на Волині за 5 років зменшився на третину.

Підвищенню енергоефективності волинян сприяла монетизація субсидій, пише Волиньгаз збут.

З кожним роком волиняни все більше дбають про раціональне використання енергоресурсів. Люди розуміють: щоб менше сплачувати за блакитне паливо, потрібно економити.

Обсяг реалізованого побутовим споживачам газу у 2019 році зменшився на 32%, у порівняні з 2016 роком, і становив 193 мільйони кубометрів.

У 2020 році падіння споживання природного газу продовжується. За перше півріччя побутові споживачі використали близько 111 мільйонів кубометрів. Це на 3 мільйони кубометрів менше, ніж за аналогічний період 2019 року і на 48 мільйонів кубометрів менше, ніж у 2016 році. Таким чином, споживання газу населенням скоротилося практично на 30% в порівнянні з 2016 роком.

«На зменшення споживання газу, насамперед, вплинула монетизація субсидії. Раніше люди отримували додаткові кубометри газу і були змушені їх використовувати. Після монетизації пільг громадяни отримують з державного бюджету реальні кошти. Це стимулює людей до економії та дає можливість контролювати справжній обсяг спожитого газу», – зауважує директор ТОВ «Волиньгаз збут» Микола Тищук.
Теги: газ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Незабаром й дихати будуть через раз
Відповісти
А газовики все новіше вигадують аби де ще з людей гроші злупити, бо власники-олігархи облгазів недоотримують свої мільярди!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні