На Дніпропетровщині полковника поліції викрили на вимаганні 5 тисяч хабаря

0
5
На Дніпропетровщині полковника поліції викрили на вимаганні 5 тисяч хабаря
У Кам’янську викрили начальника одного з відділень поліції, який вимагав 5 тисяч грн хабаря за повернення вилученого авто та техніки, а також хотів отримувати гроші за невтручання у діяльність підприємця.

Про це повідомляє Департамент внутрішньої безпеки ГУНП України, передає УНН.

"Полковник поліції вимагав п’ять тисяч гривень хабаря за повернення екскаватора та мікроавтобуса. Спецтехніку вилучили в рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 239 (забруднення або псування земель) Кримінального кодексу України. Також посадовець поліції вимагав щомісячну "винагороду" – половину від прибутку чоловіка за не перешкоджання у його діяльності зі збору металовмісних відходів", – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що за даними фактами внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст. 368 Кримінального кодексу України.

"Працівники Дніпропетровського управління ДВБ НПУ, теруправління ДБР, під процесуальним керівництвом обласної прокуратури, задокументували факт отримання частини неправомірної вигоди начальником відділення поліції. Фігуранту оголошено про підозру за ч.3 ст.368 ККУ. За корупційні оборудки затриманому може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років", – додали в поліції.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні