Чому пенсіонерку з Волині невістка зачиняє в сараї

0
7
Чому пенсіонерку з Волині невістка зачиняє в сараї
Поліція перевірила інформацію про те, що в селищі Олика Ківерцівського району бабусю зачиняють в сараї та знущаються з неї.

Про це повідомила пресслужба ГУНП у Волинській області.

Нагадаємо, 24 липня в фейсбуці Олександра Андрющенко повідомила про те, що в селищі Олика Ківерцівського району місцеву мешканку літнього віку закривають у сараї і морять голодом. До того ж, односельчанка стверджувала, що бабусю ще й б'ють. Після публікації її слів та відео, жінка видалила свій допис.

Так, 25 липня наряд поліції виїжджав за місцем проживання громадянки, вказаної у матеріалі.

«Поспілкувавшись з усіма учасниками події, поліцейські встановили, що пенсіонерка тривалий час має хворобу Альцгеймера, її родичі ставляться до неї добре та доглядають її.

Коли вони відлучаються по справах, то змушені поміщати жінку в ізольоване приміщення, аби вона не завдала собі шкоди», - повідомили в пресслужбі поліції.

Зазначають, що поліцейські провели усне опитування сусідів, письмові пояснення будь-хто надавати відмовився. Вони підтвердили, що невістка не вчиняє протиправних дій щодо свекрухи. Поліція тримає на контролі цю ситуацію та продовжує перевірку.

Теги: поліція
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні