Біатлоністка збірної України вразила відвертою фотосесією в білизні

0
-7
Біатлоністка збірної України вразила відвертою фотосесією в білизні
Одна з лідерів збірної України з біатлону Ольга Абрамова викликала справжній фурор в Instagram, знявшись у відвертій фотосесії. На знімку, зробленому в Чернігові, 31-річна спортсменка зображена в мереживній білизні.

"В людині все повинно бути прекрасно .." – підписала фото Абрамова.

У коментарях користувачі не змогли пройти повз такий кадр, заваливши Ольгу зізнаннями в коханні.

"Боги мої. Я захоплена", "Ось це агітація йти в біатлон!", "Вогнище", "На*рiн тобі біатлон - йди в моделі, сексі", "Вау, Оля", "Сильно!", – написали під фотографією.

Нагадаємо, що уродженка Ульяновської області Ольга Абрамова прийняла рішення виступати за збірну України влітку 2012 року. У вересні 2014 року став чемпіонкою України з літнього біатлону.

У лютому 2016 року Абрамова попалася на допінгу – в її пробах був знайдений заборонений препарат мельдоній. У 2017-му Українка виграла суд у IBU, і річна дискваліфікація спортсменки була анульована.

Теги: спорт, фото
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні