В Криму тривають пошуки 3-річного сина політв'язня

0
4
В Криму тривають пошуки 3-річного сина політв'язня
В окупованому Криму тривають пошуки 3-річного Муси Сулейманова, який є сином політв'язня Руслана Сулейманова.

До пошуків долучились тисячі кримчан. Про це повідомив глава Меджлісу Рефат Чубаров на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

Чубаров зазначив, що пошуки тривають. Тисячі кримчан, які долучились до пошуків, перевіряють кожен закуток. Зокрема перевірили і озеро, що знаходиться неподалік, але нічого не виявили.

Глава Меджлісу також висловив сподівання, що дитина буде знайдена живою і неушкодженою.

Більше про пошуки зниклого хлопчика інформує видання “Грати”.

“Другий день триває пошук трирічного Муси Сулейманова, зниклого в Сімферопольському районі Криму. Останній раз його бачили біля свого будинку в селищі Строганівка вчора о 18:00. Увечері волонтери пошукового загону “Ліза Алерт”, добровольці і місцеві жителі почали пошук хлопчика, — був розгорнутий оперативний штаб, в пошуках взяли участь більше 2500 осіб. На місце приїхали співробітники поліції з собаками і МНС. Вночі водолази перевірили довколишнє водоймище, місцевість оглядали з повітря за допомогою камер квадрокоптера. Слідчий комітет порушив кримінальну справу за фактом зникнення (пункт “в” частини 2 статті 105 Кримінального кодексу РФ), опитав можливих свідків і кілька разів допитував маму — Ельзару Сулейманову. Один з допитів проходив з використанням поліграфа", - йдеться у повідомленні.

До ранку площу пошуків розширили до 30 км навколо Строгановки. Волонтери клеять в Сімферополі і на зупинках портрети хлопчика із закликом повідомити будь-яку інформацію про його місцезнаходження. На місце зникнення приїхав "прокурор" Криму Олег Камшилов. "Прокуратура" в зв’язку з інцидентом оголосила про перевірку органів і установ системи профілактики бездоглядності та правопорушень неповнолітніх, “під час якої буде дана оцінка здійснення належного контролю за вказаною сім’єю”. Крім того відомство заявило про перевірку “дій батьків”, йдеться у повідомленні.

Також видання інформує, що активісти “Ліза Алерт” оголосили про збір будь-яких відео з автомобільних реєстраторів і камер спостереження в районі Строгановки. Пошуки планується продовжувати і надалі, — зміна пошукових груп запланована на 19:00.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні