Муніципали показали лучанку, яка викидала сміття «не там». ФОТО

1
-1
Муніципали показали лучанку, яка викидала сміття «не там». ФОТО
У Луцьку оштрафували жінку, яка викидала сміття із порушенням.

Про це повідомляють муніципали у фейсбуці.

"Жителі міста Луцька продовжують забруднювати території біля майданчиків для зробу побутових відходів, зокрема по вул. Галшки Гулевичівни. Під час проведення відпрацювань інспекторами департаменту муніципальної варти Луцької міської ради були виявлені порушення ст. 152 КУпАП, п.п. 2.5.5.1.1 Правил благоустрою міста Луцька, жительками вул. Караїмської,15, що здійснювали забруднення території загального користування зіллям та сміттям" - йдеться у повідомленні.

На порушниць було складено протоколи про адміністративні правопорушення. Штраф за вказане порушення від 340 до 1360 грн.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бо були раніше огороджені місця куди можна було викидати різне сміття,забрали бо треба було жеку трактором вивозити,то зробіть в Луцьку десь місце куди можна буде те все привозити,навіть за гроші здати..ні треба засідки влаштовувати.Знайшли кормушку,де можна бюджет поповнювати штрафами.Воістино поліцейське місто в поліцейській державі.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні