«Школа здоров'я»: якими знаннями діляться луцькі медики. ВІДЕО

0
2
«Школа здоров'я»: якими знаннями діляться луцькі медики. ВІДЕО
Після карантинних послаблень вперше відновила свою роботу "Школа здоров'я", що діє у Луцьку при амбулаторії загальної практики сімейної медицини № 5.

Про це розповіла завідувачка медзакладу Ніна Поремська, передає "Суспільне Волині".

Під час карантину в "Школі здоров'я" не збиралися, оскільки в місті не курсував транспорт та була велика небезпека інфікування коронавірусом. Нині зустрічі організовують з дотриманням карантинних вимог: свіже повітря, соціальна дистанція та захисні маски.

Найперше про, що розповіли медики учасникам - правильність одягання та утилізування одноразових масок, обробка рук милом та дезінфікуючи засобами.

На зустрічі медики вимірювали пацієнтам глюкозу крові. За годину зробили 16 аналізів.

"Інструкцію медики видали, як правильно носити маску. На ніс обов'язково одягати, не знімати в громадському транспорті. Глюкозу мені поміряли, корисно дуже", - розповідає лучанин Валерій Булін.

"Школа здоров'я" у Луцьку вперше запрацювала в червні 2018 року. Нині ж відновлює свою роботу після карантинних послаблень.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні