Чому волинян не відпускає коронавірус

1
5
Чому волинян не відпускає коронавірус
Пояснили, чому волиняни продовжують заражатися коронавірусною інфекцією.

Про це стало відомо у п’ятницю, 24 липня, на брифінгу у Волинській ОДА.

За словами головного державного санітарного лікаря Волинської області Наталії Янко, лікарі-епідеміологи вважають, що причинами поширення коронавірусу на Волині є декілька моментів:

«Порушення протиепідеміологічних заходів, зокрема в осередках, де зареєстровані випадки хвороби; пізні звернення за медичною допомогою, особливо осіб із легким перебігом хвороби; відвідування громадських і робочих місць із ознаками хвороби; приховування кола контактних осіб, що унеможливлює проведення комплексу заходів; низька соціальна відповідальність громадян та недотримання соціальної дистанції; неправильне використання та утилізація індивідуальних засобів захисту; нехтування правилами самоізоляції хворими особами та особами, які прибувають з країн із значним поширенням коронавірусу», – доповіла посадовиця.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чому чому, бо свого часу, коли просили медики ходити в гумових рукавицях та носити у громадських місцях маску на обличчі, ніхто не дотримувався цих карантинних обмежень, всі рахували, що мені і так добре, а епідемія тим часом розповсюджувалась. Ось і прийшов той день, коли треба розплачуватися хворобою, а іноді й людським життям.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні