У Луцьку через раптове відключення світла «горить» техніка

1
6
У Луцьку через раптове відключення світла «горить» техніка
Міська влада звернулася до керівництва Луцької міської філії ПрАТ “Волиньобленерго” щодо забезпечення безперебійного електропостачання центральної частини Луцька.

Про це повідомили в пресслужбі Луцької міськради.

17-19 липня надійшло багато звернень на службу оперативного реагування “15-80” Луцької міської ради від мешканців центральної частини міста, зокрема вулиць Богдана Хмельницького, Даргомижського, Лесі Українки, Гаврилюка, Сенаторки Левчанівської, Кривого Валу, Замкової та підприємців Центрального ринку зі скаргами на перебої в електропостачанні.

Лучани стурбовані постійними відключеннями світла, перепадами напруги, які шкодять роботі електроприладів та призводять до виходу їх з ладу.

У зв’язку з цим, керівництво міста звернулося до Луцької міської філії ПрАТ “Волиньобленерго” щодо проведення заміни мережі електропостачання, яка живить центральну частину міста від Північної підстанції.

Проведення ремонтних робіт забезпечить комфортне проживання мешканців міста та належне функціонування підприємств, установ та організацій у центральній частині Луцька.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Техніка горить не від "раптового відключення", а саме через перепади напруги які з"являються перед " раптовим відключенням".
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні