--> У Горохові відкрили реконструйовану амбулаторію. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Горохові відкрили реконструйовану амбулаторію. ФОТО

0
-1
У Горохові відкрили реконструйовану амбулаторію. ФОТО
22 липня у Горохові відкрили реконструйоване під Горохівську амбулаторію загальної практики-сімейної медицини частину приміщення поліклініки площею 240 кв м.

Реконструкцію здійснювали за кошти місцевих бюджетів. Загальна кошторисна вартість склала 1 млн 510 тис грн.

Нова сучасна Горохівська амбулаторія загальної практики – сімейної медицини забезпечена всім необхідним обладнанням та надаватиме населенню повний перелік послуг первинної медико-санітарної допомоги.

Голова районної ради Тарас Щерблюк привітав усіх причетних до відкриття закладу, подякував депутатам районної ради за виділення 610 тисяч гривень з районного бюджету, депутатам Горохівської міської ради – за виділення 300 тисяч гривень з міського бюджету, за якісно виконані роботи - підряднику ПП «МАКС-БУД».

Присутній нардеп В’ячеслав Рубльов вручив грамоту Верховної Ради України колективам Горохівського центру ПМСД та редакції газети «Горохівський вісник», побажав колективам міцного здоров’я, плідної праці та благополуччя.

Приємною для всіх стала новина про виділення 200 тисяч гривень субвенції з держаного бюджету Горохівській амбулаторії загальної практики-сімейної медицини.

За словами головного лікаря Горохівського центру ПМСД Галини Майко, ці кошти будуть використані на благоустрій території біля закладу, влаштування автомобільної парковки та доріжок.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні