--> Волинь – перша в Україні, де план по весняному призову виконаний стовідсотково | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинь – перша в Україні, де план по весняному призову виконаний стовідсотково

0
-3
Волинь – перша в Україні, де план по весняному призову виконаний стовідсотково
Волинська область стала першим регіоном в Україні, де призов завершився із виконанням планових завдань у повному обсязі.

Про це повідомили у Волинському обласному військовому комісаріаті, передає пресслужба ОДА.

У четвер, 23 липня 2020-го у Волинському обласному військовому комісаріаті відбулась завершальна відправка юнаків до війська. Зокрема на Волині на строкову службу станом призвали 535 юнаків. Таким чином, план весняно-літнього призову 2020 року виконаний на 100%.

На сьогоднішній день усі призовники відправлені з обласного збірного пункту до Збройних Сил України та інших військових формувань. Волинські юнаки будуть проходити військову службу у військових частинах та підрозділах Національної гвардії України, Державної прикордонної служби та Державної спеціальної служби транспорту.

Найбільше призовників служитимуть у Збройних Силах України - 358 чоловік, майже 150 - у Національній гвардії України та 30 осіб - стали прикордонниками.

До слова, на високому рівні була організована й сама призовна кампанія, про що свідчать, у тому числі, й позитивні відгуки призовників. Зазначимо, що це перший призов, який проходив у державі в умовах карантину, який, звісно, дещо ускладнив цей процес. Однак, робота обласної та районних призовних комісій була організована так, аби звести до мінімуму ризик поширення COVID-19.

Як зазначив заступник обласного військового комісара Юрій Кучер, усі юнаки перед відправленням до обласного збірного пункту пройшли тестування методом ІФА. Також забезпечено дотримання усіх карантинних вимог, зокрема, соціальної дистанції, маскового режиму, дезінфекції.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні