На Волині водії жаліються на працівників, які облаштовували «лежачі поліцейські». ФОТО. ВІДЕО

2
4
На Волині водії жаліються на працівників, які облаштовували «лежачі поліцейські». ФОТО. ВІДЕО
23-го липня на вулиці Східній у Нововолинську розгорівся конфлікт між учасниками дорожнього руху та будівельниками, які прокладали на дорозі «лежачі поліцейські». Все через те, що водії нарікали на висоту примусових елементів зниження швидкості, навіть викликали поліцію.

Про це повідомляє Славко Святинчук на своєму каналі в ютубі, - передає Буг.

Він каже, що водії, які проїжджали повз, нецензурно висловлювались до робітників щодо встановлення «лежачих поліцейських», які на їхню думку зависокі. У зв’язку з цим хтось викликав поліцію.

“Буквально місяць тому моя дружина написала заяву і ми зібрали підписи жителів вулиці про те, що хочемо, аби тут проклали «лежачий поліцейський». Це для того, аби по нашій вулиці не ганяли машини зі швидкістю 120-160 км/год. Але в ході робіт з’явились недоброзичливці, які не живуть тут і висловлюють своє невдоволення, матюкаючись на людей, які виконують ці роботи.

Я в їхній захист знімаю це відео і хочу сказати, що я дуже вдячний: по вулиці їздять автобуси, фури… Адже є траса поруч, всі хочуть скоротити на 2 кілометри, аби заїхати на 15-й мікрорайон. Машина важка “пролетіла” – в людини позлітав шифер з даху. Старожили вулиці кажуть, раніше тут на дорозі в бадмінтон грали – машин проїжджало одна-дві на день. А тепер всі скорочують шлях…”, – каже Славко Святинчук.

Він розповідає, чоловіки, які виконували роботи, за день наслухались невдоволень: близько 20-ти машин зупинялись, аби нецензурно висловитись на їх рахунок. Мовляв, «лежачі поліцейські» зависокі і це загрожує пошкодженням автомобіля.

Хоча нічого поганого вони не зробили, каже Святинчук, лише зробили так, аби водії звертали увагу на правила дорожнього руху.

“Неподалік встановлений дорожній знак “Обмеження швидкості 40 км” – з такою швидкістю на вулиці Східній дуже мало хто їздить. Навіть сьогодні (23-тє липня, – ред.) розганялись, після того, як проїжджали перший прокладений «лежачий поліцейський», на знаки не дивилися, це зафільмовано на відео”, – каже Славко Святинчук.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Швидкісний режим "олені" не порушуйте, і ніхто не буде ставити "лежачого поліцейського".Самі винні!
Відповісти
Ще б на Л. Українки кілька встановили. Машини, мотоцикли ганяють. Не бракує автобусів, вантажівок. Поруч різкий поворот, а діти розважаються на скейтах, роликах та велосипедах. При таких швидкостях і до біди не далеко.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні