Бабак розповів, за яких умов можливе дистанційне навчання школярів

0
5
Бабак розповів, за яких умов можливе дистанційне навчання школярів
Після запровадження в Україні нового адаптивного карантину, з 1 серпня, райони будуть поділені на чотири зони – "зелена", "жовта", "помаранчева" та "червона". У разі переходу району в “червону” зону школярі будуть переведені на дистанційне навчання.

Про це УНН розповів голова комітету ВР з питань освіти та науки Сергій Бабак.

“Ми плануємо, що 1 вересня всі діти підуть у школу. Ми дуже цього хочемо. Зараз, з 1 серпня, буде введений новий варіант адаптивного карантину. Країна буде поділена не тільки по областях, а і по районах. І в кожному районі будуть чотири кольори – зелений, жовтий, помаранчевий, червоний, в залежності від інтенсивності захворюваності”, - сказав Бабак.

За його словами, кожен район буде змінювати свій колір залежно від епідемічної ситуації.

“І коли перейде район в червоний колір, тоді буде жорсткий карантин, тоді будуть закриті школи, всі заклади освіти, транспорт і таке інше. В принципі, якщо всі інші кольори, зелений, жовтий і помаранчевий – то діти ідуть у школу”, - додав Бабак.

Також він наголосив, що наразі чекають, щоб у МОЗ встановили кількісні показники інцидентності, за якими райони будуть змінювати свої кольори.

“Якщо буде в червоній зоні, то звісно в тому районі переводиться на дистанційне навчання”, - сказав Бабак.

Окрім того він додав, що програмами дистанційного навчання займається МОН.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні