«Вражає, що так багато лучан готові йти у владу зі «СВІДОМИМИ», – Покровський

0
-1
«Вражає, що так багато лучан готові йти у владу зі «СВІДОМИМИ», – Покровський
Понад 20 людей на 1 місце – така активна конкуренція сформувалася за 2 тижні від запуску проєкту Громадянського Руху «СВІДОМІ» «Стань депутатом Луцькради».

Серед усіх учасників відберуть тих, які стануть кандидатами в депутати Луцької міської ради від «СВІДОМИХ». Про це повідомив на сторінці онлайн-приймальні депутат Луцькради і засновник Громадянського Ріхі Андрій Покровський, пише ІА «Конкурент».

«Мене приємно вражає, що так багато лучан і мешканців майбутньої ОТГ готові взяти на себе відповідальність і йти у владу зі «СВІДОМИМИ». Моя команда постійно проводить зустрічі, де ми розповідаємо про проєкт і його етапи. Ми бачимо вашу активність та бажання змін, і це не може не надихати на подальшу ще більш активну роботу. Громадянський Рух «СВІДОМІ» поповнюється фаховими, талановитими, ініціативними лучанами. Майже 3 роки тому ми заснували нашу громадську організацію на основі чітких принципів. Ми особливо цінуємо відповідальних, активних та готових до дій людей. Я радий, що саме такі лучани реєструються у проєкті», – наголосив він.

Серед потенційних кандидатів – підприємці, студенти, пенсіонери, спеціалісти, викладачі та лікарі. Андрій Покровський переконаний, що саме такі люди мають представляти і захищати інтереси лучан у міській раді, бо «зсередини» якраз і зрозуміло, які є проблеми, чого баркує та як усе це вирішувати.

«Недостатньо хотіти змін та покращення, бо ніхто не зробить замість нас – потрібно самому йти до влади і діяти! Я закликаю усіх лучан та мешканців майбутньої Луцької ОТГ приєднуватися до моє команди, заповнювати анкету на сайті https://cutt.ly/roCnkeb до 25 липня та позмагатися за місце кандидата у списку Громадянського Руху «СВІДОМІ», – закликав Андрій Покровський.

До завершення реєстрації залишилося 2 дні.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні