Алла Надточій закликає лучан йти в депутати з командою «СВІДОМИХ». ВІДЕО

0
-1
Алла Надточій закликає лучан йти в депутати з командою «СВІДОМИХ». ВІДЕО
Депутатка Луцької міської ради Алла Надточій закликає лучан та мешканців Луцької ОТГ стати кандидатом в депутати від «СВІДОМИХ».

Своє звернення вона опублікувала у фейсбуці.

«Зараз Громадянський Рух «СВІДОМІ», представницею якого я є, реалізовує проєкт «Стань депутатом Луцькради». Завдяки йому, кожен фаховий лучанин чи мешканець Луцької ОТГ отримає можливість стати кандидатом в депутати від «СВІДОМИХ», – повідомила Алла Надточій.

За словами депутатки, у 2015 році вона також проходила конкурсний відбір, щоб стати кандидаткою від однієї з політичних сил на місцевих виборах.

«З досвіду можу сказати, що такий спосіб відбору відкритий та прозорий, а головне – ефективний. Я успішно його пройшла, заручилася підтримкою лучан на виборах та в результаті стала депутаткою Луцької міської ради. Депутатська діяльність дає великі можливості для вирішення проблем громади. Просто активним бути недостатньо, потрібно йти у владу! Тільки так можна ефективно вирішувати проблеми міста та розвивати його», – переконана Алла Надточій.



Тож Алла Надточій закликає лучан та мешканців Луцької ОТГ спробувати свої сили і взяти участь в конкурсі.

«Закликаю усіх активних, відповідальних, готових до дій людей долучатися до команди Андрія Покровського та реєструватися у проєкті. Заповнюйте анкету на сайті https://cutt.ly/roCnkeb або в офісі Громадянського Руху «СВІДОМІ» до 25 липня включно», – звертається депутатка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні