У Луцьку на рекламних щитах розмістять інформацію про туризм у Львові та Рівному

0
3
У Луцьку на рекламних щитах розмістять інформацію про туризм у Львові та Рівному
Члени виконавчого комітету Луцькради погодили безоплатне розміщення на щитах у Луцьку інформації про туризм у Львові та на Рівненщині, а також про вплив куріння на перебіг коронавірусу.

Про це йшлося 23 липня під час позачергового засідання виконавчого комітету Луцької міської ради, повідомляє ІА Волинські новини.

На розгляд виконкому винесли проєкти рішення про звільнення розповсюджувачів зовнішньої реклами від плати за тимчасове користування місцями розміщення засобів зовнішньої реклами.

Безплатно розмістять інформацію про вплив куріння на складність перебігу COVID-19, захисників України, загиблих в АТО, проведення конкурсу проєктів Бюджету участі міста, популяризацію Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, промоцію міста Львова та туристичний потенціал Рівненщини.

Щити з таким змістом можна буде помітити на проспектах Молоді, Соборності, вулицях Окружній, Єршова, Конякіна, Шевченка, Набережній, Карпенка-Карого, Ківерцівській з 1 до 31 серпня.

Як зазначив в. о. директора комунального підприємства «Луцькреклама» Олексій Гальченко, натомість інформацію про туризм у Луцьку безкоштовно розмістять на бордах, зокрема, в Львові.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні