Режисер фільму «Земляни» прокоментував теракт у Луцьку

0
0
Режисер фільму «Земляни» прокоментував теракт у Луцьку
Режисер фільму «Земляни» прокоментував події, які трапилися у Луцьку 21 липня.

Ми не схвалюємо терору та щиро співчуваємо потерпілим, — відповів на лист «4 каналу» Шон Монсон.

«Земляни» не схвалюють та не виправдовують проявів терору, адже наш меседж – це співчуття до всіх живих істот. Зміст цього фільму – це глобальна бійня мільярдів беззахисних тварин, яка не тільки шкідлива для людського здоров‘я, а й є першопричиною кліматичних змін. І все ж, ми не використовуємо терору, аби звернути увагу людей на терор. Ми щиро співчуваємо всім, хто пережив це випробування та їхнім сім’ям, вдячні представникам влади, які не допустили втрати життів. Сподіваюся, ми зможемо рухатися далі без насильства щодо всіх, — Шон Монсон, автор та режисер фільму «Земляни».

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Що сказав Ілон Маск про теракт у Луцьку

Нагадаємо, Володимир Зеленський у своєму відеозверненні в соцмережах згадав фільм «Земляни». Це була одна з умов «луцького терориста», після виконання якої він відпустив заручників.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні