Намагався викрасти внука мільйонера: нові деталі про терориста Кривоша. ВІДЕО

0
6
Намагався викрасти внука мільйонера: нові деталі про терориста Кривоша. ВІДЕО
Сусіди терориста Максима Кривоша, який 21 липня захопив у Луцьку автобус із заручниками, розповіли, що той ховав тварин та встановлював їм пам'ятні знаки, водночас дружину залякував та бив. 

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

У місті Дубно Рівненської області неподалік свого будинку Кривош влаштував кладовище для тварин. Чотирилапих любить неабияк, розповідають сусіди. До них завжди ставився з лагідністю та турботою, на відміну від людей, навіть дружини.  

"Таня дуже хороша, але вона його боялася, він же її бив. Він її так побив, що вибив нижню щелепу", – розповіла сусідка Тетяна Мінязєва.

Місцеві зоозахисники розповідають, що Кривош привозив тварин на стерилізацію та повпливав свого часу, аби у Дубно не труїли собак. Що дивувало - завжди відмовлявся фотографуватися.

"Я хотіла кілька разів його сфотографувати. Він сказав: "Я не хочу", - говорить рівненська зоозахисниця Алла Лосік.

Водночас його сусідки по дачі на хуторі села Рідкодуби кажуть, що до них був завжди привітний і приходив годувати собак та лікувати кота.

За кілька років до лікування тварин Кривош зі спільниками намагався викрасти 12-річного хлопчика - онука місцевого мільйонера. Ймовірно, задля викупу. Про це журналістам ТСН розповіли джерела у правоохоронних органах. Тоді дитина вирвалася і змогла втекти. Злочину як такого не відбулося і Кривош за ґрати не сів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні