У Міносвіти розповіли, в яких регіонах з 1 вересня діти зможуть піти до школи

0
13
У Міносвіти розповіли, в яких регіонах з 1 вересня діти зможуть піти до школи
У Міністерстві освіти та науки розповіли, що діти зможуть піти до школи 1 вересня, якщо регіон не потрапляє до «червоної зони» за новою постановою про адаптивний карантин.

Про це заявила заступниця міністра освіти Любомира Мандзій в ефірі телеканалу «Україна 24», передає Громадське.

«У разі, якщо ваша територія потрапить в «зелений», «жовтий» або «помаранчевий» рівень — ви можете бути впевнені, що діти 1 вересня сядуть за шкільні парти. Тільки на «червоному» рівні є заборона відвідування закладів освіти», — пояснила Мандзій.

Вона додала, що рівень епідемічної ситуації комісії з надзвичайних ситуацій встановлюватимуть на певний проміжок часу.

«Якщо у вашій області є випадки захворювання, і ви розумієте, що захворюваність велика, це означає, що окремі території в області будуть стосуватися іншого рівня (епідеміологічної ситуації — ред.)», — сказала заступниця міністра освіти.

Нагадаємо, уряд продовжив адаптивний карантин в Україні до 31 серпня. Відповідно до нової постанови, залежно від епідемічної ситуації регіонам надаватимуть «зелені», «жовті», «помаранчеві» та «червоні» рівні небезпеки.

Раніше президент Володимир Зеленський заявив, що школи в Україні технічно не готові до дистанційного навчання, тому він сподівається, що з 1 вересня діти підуть до шкіл.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
13

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні