Повідомили про стан здоров'я заручників луцького терориста

0
4
Повідомили про стан здоров'я заручників луцького терориста
Стало відомо про стан здоров'я заручників луцького терориста.

Громадяни не зверталися до лікарні. Про це 22 липня на брифінгу повідомив Павло Данюк, начальник управління СБУ у Волинській області, пише Аspi.

Усі пасажири рейсу почувають себе добре. До медиків вони не зверталися. Їх стан задовільний.

Данюк прокоментував й перші допити Максим Кривоша, який захопив заручників. З'ясувалося, що чоловік погодився відповідати на запитання правоохоронців. Чи готовий терорист співпрацювати зі слідством, наразі невідомо.

Під час переговорного процесу з Кривошем постійно спілкувався психолог. Фахівці продовжували говорити з ним й під час допитів.

Нагадаємо, автобус у Луцьк було захоплено 21 липня. Терорист зідзвонився з місцевими журналістами і повідомив, що серед заручників є жінки і діти. Він вимагав виконати його вимоги, які були досить розмитими та незрозумілими. В іншому випадку порушник погрожував підірвати бомбу в автобусі, а також інші вибухові пристрої.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні