--> Ситуація в ООС: бойовики шість разів обстріляли українських захисників | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Ситуація в ООС: бойовики шість разів обстріляли українських захисників

0
3
Ситуація в ООС: бойовики шість разів обстріляли українських захисників
Упродовж 22 липня в районі проведення ООС на Донбасі бойовики шість разів порушили режим припинення вогню.

Про це повідомляє УНН із посиланням на пресцентр штабу ООС.

"22 липня незаконні збройні формування Російської Федерації 6 разів порушили режим припинення вогню. Противник продовжує застосовувати важке озброєння, заборонене Мінськими домовленостями", - повідомили у пресцентрі.

Зокрема, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", ворог на світанку вів вогонь з мінометів калібру 120 мм по наших позиціях поблизу Майорська.

З гранатометів та кулеметів загарбники обстріляли опорні пункти українських оборонців біля Хутору Вільний.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", противник відкривав вогонь з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів неподалік Мар’їнки та Лебединського.

Проти оборонців населеного пункту Богданівка збройні формування РФ застосували безпілотний літальний апарат, з якого скинули гранатометний постріл ВОГ-25.

"За поточну добу, внаслідок ворожих обстрілів, двоє захисників зі складу Об’єднаних сил отримали поранення. Їх оперативно доставлено до медичних закладів та надано допомогу лікарів. На ділянках розведення № 1, № 2 та № 3 обстрілів не зафіксовано. Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою", - зазначили в штабі ООС.
Теги: оос, обстріл
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні