У районі на Волині 14 жінок отримали почесне звання «Мати-героїня». ФОТО

0
0
У районі на Волині 14 жінок отримали почесне звання «Мати-героїня». ФОТО
Почесним званням «Мати-героїня» удостоєні ще 14 жінок Маневиччини.
Сьогодні, 15 липня, голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко вручив державні нагороди жінкам.

Про це повідомляє пресслужба Волинської облдержадміністрації.

Відповідно до Указу Президента України, ще 14 жінок району які народили та виховали до восьмирічного віку п'ятьох і більше дітей або ж усиновили їх у встановленому законодавством порядку, отримали почесне звання «Мати-героїня».

Відтак, голова облдержадміністрації мав можливість особисто привітати жінок та вручити відзнаки. Серед матерів, які удостоєні державної нагороди, дві жительки смт Маневичі – Людмила Бондар (мати 11 дітей) та Оксана Герговська (мати 8 дітей) та дві мешканки села Колодії – Любов Нікітчук та Надія Секида, кожна з яких народила по 6 дітей.

Також нагрудний знак та посвідчення отримали й Олена Портянко та Любов Скулінець, жительки села Бережниця, які народили та виховали по 8 дітей.

Почесне звання «Мати-героїня» присвоєно й трьом жителькам села Хряськ – Людмилі Карпович (5 дітей), Ірині Красьосі (7 дітей) та Галині Бак (9 дітей).

Нагороди отримали також Олеся Коханець (5 дітей) з села Козлиничі, Алла Швець (9 дітей) – з села Костюхнівка, Ніна Осадча (10 дітей) – жителька села Череваха, Галина Сльозко (5 дітей) зі Старого Чорторийська та Тетяна Левчик (5 дітей) з Нової Руди.

Вручаючи державні нагороди, Юрій Погуляйко подякував матерям-героїням за невтомну працю, гідне виховання дітей та приклад материнської самовідданості і любові. Очільник Волині побажав жінкам здоров’я, радості, достатку, тепла, шани та поваги від дітей і рідних.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні