Десятки луцьких багатоповерхівок обслуговує полтавська фірма

0
2
Десятки луцьких багатоповерхівок обслуговує полтавська фірма
У Луцьку управителем десятків багатоквартирних будинків стала фірма з Кременчука.

Про це йшлося у вівторок, 21 липня, під час оперативної наради у Луцькій міській раді, повідомляє інформаційне агентство Волиньpost.

Нагадаємо, послуги з утримання будинків та прибудинкових територій скасували на законодавчому рівні у червні минулого року.

Співвласники можуть вибрати в якості керівної компанії будь-яке житлово-комунальне підприємство міста, або приватну керівну компанію чи фізичну особу-підприємця, що відповідає кваліфікаційним вимогам «менеджер управитель житлових будинків».

Директор ЦНАПу Лариса Карп’як розповіла, що у червні на лінію оперативного реагування мерії надійшло 266 звернень щодо роботи житлово-комунальних підприємств міста.

«Варто зазначити, що з 1 липня управителями 95 багатоповерхівок відповідно до конкурсу стало ТзОВ «Місто для людей Кременчук». Вони теж налагодили співпрацю з групою оперативного реагування для своєчасної передачі звернень. З початку місяця на виконання підприємству передати 72 звернення», – зазначила Карп’як.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні