Волинський капелан отримав відзнаку від нацгвардійців. ФОТО

0
5
Волинський капелан отримав відзнаку від  нацгвардійців. ФОТО
Командувач Західного оперативно-територіального об'єднання Національної гвардії України генерал-лейтенант Олександр Набок відзначив головного капелана Волині отця Михайла Бучака.

Про це йдеться на сторінці Волинської єпархії ПЦУ.

Військові священники ГО «Військові капелани Волині» з благословіння митрополита Луцького і Волинського Михаїла взяли участь у заходах, проведених Західним територіальним управлінням Національної гвардії України.

Про це повідомив головний військовий капелан єпархії протоієрей Михайло Бучак.

Так, біля стели «Герої Небесної сотні – Вони захищали Україну», що на Театральному майдані Луцька, душпастирі відслужили заупокійну літію, яку очолив панотець.

Опісля в домовому храмі Всіх святих землі Волинської, що у приміщенні Волинської православної богословської академії, о. Михайло відслужив молебень за Україну та військо.

В актовій залі ВПБА відбулась лекція «Організація та проведення душпастирської роботи службою військового духовенства (капеланською службою) на Волині», де панотець розповідав про роботу капеланів. За плідну співпрацю, активну громадську позицію, участь у військово-патріотичному та духовному вихованні військовослужбовців Національної гвардії України душпастиря відзначили подякою.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні