На Волині батьки залишили дітей наодинці з п'яним педофілом

0
3
На Волині батьки залишили дітей наодинці з п'яним педофілом
У селищі Маневичі днями засудили до в’язниці педофіла, який поглумився над 8-річною дівчинкою.

Як повідомляє "ГОЛОВНА" з посиланням на матеріали справи, 7 лютого поточного року батьки двох дітей привели у будинок друга голови сімейства, з яким він працював довгий час на одному підприємстві.

Коли колеги випорожнили чергову пляшку, гість буквально заснув за столом, і хазяїн будинку переніс його на ліжко в спальню. Потім чоловік разом з дружиною відправилися до брата п’яного колеги, щоб він забрав його. Діти — хлопчик і дівчинка, якій ледве виповнилося 8 років, залишилися із сплячим дядьком.

Невідомо, чи то гість так симулював сп’яніння, чи то і дійсно прокинувся, але він покликав до себе дівчинку, уклав її в ліжко поруч, і прийнявся домагатися.

До моменту повернення батьків дітей педофіл облапав дитину і навіть задовольнив свою хворобливу статеву пристрасть. Дівчинка крізь сльози розповіла про усе батькам, і ті викликали поліцію.

У суді педофіл стверджував, що був занадто п’яний, щоб щось розуміти, проте суд не сприйняв цей факт як деяке пом’якшення провини.

Вирок для збоченця — п’ять з половиною років в’язниці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні