У Світязі водій збив туриста і втік з місця ДТП. ФОТО

1
-2
У Світязі водій збив туриста і втік з місця ДТП. ФОТО
У селі Світязь Шацького району водій Volkswagen Passat скоїв наїзд на пішохода та втік з місця пригоди.

Як повідомляє пресслужба поліції Волині, 46-річний потерпілий, мешканець Тернопільщини, який приїхав на відпочинок, отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований в лікарню.

На пошуки винуватця зорієнтували особовий склад поліції Шацького району. Слідчі разом з групою реагування патрульної поліції в результаті оперативних заходів виявили автомобіль з характерними ушкодженнями на одній з вулиць с. Світязь. Невдовзі знайшли і винуватця аварії.

Чоловік розповів, що не помітив, як збив пішохода. До того ж, за його словами, після вчинення аварії, він вживав алкоголь. Відомості за цим фактом внесені в Єдиний реєстр досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Порушення правил дорожнього руху, що спричинило тілесні ушкодження, карається штрафом від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
різниці коли вживав алкоголь - до чи після, якщо він вживав алкоголь до проходження тесту - вважається що був напідпитку під час аварії.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні