--> Волинські соколи взяли участь у командно-штабному тренуванні. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинські соколи взяли участь у командно-штабному тренуванні. ФОТО

1
1
Волинські соколи взяли участь у командно-штабному тренуванні. ФОТО
В повітряному командуванні “Захід” завершилося командно-штабне тренування, в якому взяли участь і волинські соколи.

Про це повідомляє пресслужба Повітряного командування "Захід" Повітряних Сил ЗС України.

«До тренувань залучили усіх бойових підрозділів повітряного командування. Впродовж декількох діб військові працювали в режимі максимально наближеному до бойового. Під час практичної фази тренувань було відпрацьовано ряд завдань, зокрема, управління визначеними силами та засобами щодо недопущення порушення державного кордону України, продемонстровані дії підрозділів радіотехнічних та зенітних ракетних військ по порушникам використання повітряного простору, вжиті невідкладні заходи відновлення порушеної системи розвідки, протиповітряне прикриття важливих об’єктів, а також логістичне забезпечення тощо», - йдеться у дописі на сторінці командування.

Льотчики 204-ї БрТА ім. Покришкіна, яка дислокується на Луцькому військовому аеродромі виконували навчально-бойові завдання на легких фронтових винищувачах МіГ-29, навчально-бойових винищувачах МіГ-29УБ і навчально-бойових літаках Л-39 "Альбатрос".

«Хочу зазначити, що особовий склад продемонстрував високі професійні навички, набуті в ході оперативної підготовки. В цілому із поставленими завданнями впоралися», - відмітив тимчасово виконуючий обов’язки командувача повітряного командування “Захід” полковник Олександр Кухаренко.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В Луцьку дислокується не 204-а бригада,а ланка з трьох літаків 204-ї бригади.Коли буде дислокуватись повністю бригада,тільки Богові відомо.Бо наші державні керманичі,(в них такий менталітет),почати почнуть,а закінчити,як Бог дасть. І так по всьому державному устрою. І так ,і живемо.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні