--> Ремонтні бригади луцьких енергетиків пересядуть на електрокари. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Ремонтні бригади луцьких енергетиків пересядуть на електрокари. ФОТО

0
2
Ремонтні бригади луцьких енергетиків пересядуть на електрокари. ФОТО
Для виїзних бригад "Волиньобленерго" придбали п’ять електроавтомобілів.

Про це "Суспільному" розповіла комерційна директорка підприємства Ірина Дмитроца. Так енергетики збираються економити витрати на транспорт.

Всього машин має бути 5. Наразі ремонтники отримали 2 машини, ще 3 в дорозі. Середня вартість одного електрокару 350 тисяч гривень.

Електроавтомобіль може долати відстань у 100 кілометрів без додаткової підзарядки. Коли сильний вітер обриває електромережі, саме такий кілометраж за день долає одна ремонтна бригада енергетиків, - каже директор Луцької міської філії обленерго Роман Підгорний.

Машини нині дообладнують, на них їздитимуть через декілька днів. «Треба звикнути, як не використовувати ліву ногу, може буду прив’язувати, щоб не натискати випадково. А так машина нова і з кондиціонером», - розповів електромонтер однієї з ремонтних бригад Сергій Гринишин.

Як розповіла Суспільному одна з луцьких спеціалісток з автомобільних замовлень, на ринку України кількість електрокарів цього року зросла втричі. За перший квартал 2020 року в Україні розмитнили і зареєстрували 1700 автомобілів на електротязі.

У Луцьку наразі діють 16 станцій для зарядки електроавтомобілів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні