ООС: ворог тричі обстріляв ділянку розведення

0
3
ООС: ворог тричі обстріляв ділянку розведення
З початку 18 липня бойовики на Донбасі тричі порушили режим припинення вогню.

Внаслідок ворожих обстрілів не зафіксовано втрат серед військовослужбовців. При цьому бойовики також обстріляли ділянку розведення сил та засобів № 3 Богданівка. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресцентр штабу ООС.

“18 липня збройні формування Російської Федерації 3 рази порушили режим припинення вогню. Зокрема, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” окупанти на світанку вели вогонь з протитанкових ракетних комплексів та станкових протитанкових гранатометів поблизу Старогнатівки. А після обіду застосували ручні протитанкові гранатомети та стрілецьку зброю неподалік Водяного. Ще один факт припинення вогню зафіксовано у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ”, — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що підрозділи Об’єднаних сил рішуче відповіли на вогневі дії противника та змусили окупантів повернутись до дотримання режиму “тиші”.

“Військовослужбовці Об’єднаних сил пильно спостерігають за противником, повністю контролюючи його дії. За поточну добу втрат у лавах Об’єднаних сил внаслідок ворожих обстрілів немає”, — додали у штабі.

Окрім того, вказано, що "сьогодні збройні формування РФ також обстріляли ділянку розведення сил та засобів № 3 Богданівка. Зі сторони Петрівського противник здійснив три черги зі стрілецької зброї".

На ділянках розведення № 1 та № 2 обстрілів не зафіксовано.
Теги: оос, обстріл
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні