Почім домашні «закрутки» на ринку, або Чому лучани не консервують продукти. ВІДЕО

2
-15
Почім домашні «закрутки» на ринку, або Чому лучани не консервують продукти. ВІДЕО
Середина літа і на місцевих ринках вибір свіженьких овочів та фруктів на будь-який смак. Справжні господині уже шукають рецепти консервації, аби взимку ласувати закрутками згадуючи про літо.

Чи багато лучан роблять "закрутки" і скільки коштує консервація на ринку, дізнавалися журналісти "Аверсу".

Щоправда, бажаючих робити такі запаси на зиму стає все менше, оскільки впливає постійна зайнятість людей і ціни на ринку, кажуть, зростають з кожним роком.

Хтось робить консервацію з урожаю, зібраного вдома на городі. Комусь доводиться купувати овочі та фрукти на ринку. Асортимент продуктів на ринку великий, одначе ціни доступні не кожному. За кілограм малини, приміром, просять 80 гривень.

До слова, все більше людей заморожують фрукти. Так, переконані лучани – корисніше, фрукт зберігає усі свої властивості, натомість під час термічної обробки втрачає вітаміни.


Детальніше в сюжеті:

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-15

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Час консервацій минув як і їсти картоплю 3 рази на день, як і ліпити вареники..... Поспівчуваємо своїм батькам. Треба жити духовно, а не свинячими потребами.
Відповісти
Ага, довго ви протягнете на духовному пайку?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні