Засудили трьох українців, які на Великдень під час бійки вбили поляка

0
-2
Засудили трьох українців, які на Великдень під час бійки вбили поляка
У Польщі винесли вирок трьом українцям через вбивство.

Окружний суд у Гожуві Великопольському виніс вирок у справі про вбивство 41-річного поляка трьома громадянами України під час групової бійки, - пише Інформаційне агентство ВолиньPost.

Зазначається, що двоє хлопців отримали по 1 року 8 місяців тюрми. Натомість 23-річний молодик, який під час бійки застосував ножа, отримав 2 роки 6 місяців ув'язнення. Кожен із чоловіків також має заплатити по 5 тисяч злотих.

За рішенням суду період позбавлення волі для всіх трьох громадян України порахували з моменту їхнього арешту. Вирок ще не набрав законної сили й може бути оскаржений.

Інцидент, через який засудили українців, трапився в Гожуві Великопольскому в 2019 році на Великдень. Один із обвинувачених перебував у магазині, де його почали зачіпати четверо місцевих жителів. Слідство встановило, що один із поляків під час словесної перепалки вдарив громадянина України в обличчя.

Українець повернувся додому, де разом з братом та ще одним співвітчизником вирішили помститися. Вже втрьох знову вирушили до магазину й побачили неподалік четверо кривдників. Напали на них, в тому числі із застосуванням ножа. Одному з поляків завдали важкого поранення, внаслідок якого він помер через 3 дні в лікарні.
Теги: суд, вирок
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні