--> Аби дізнатись, хто псує інвентар, спортмайданчик на Волині обладнають камерами | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Аби дізнатись, хто псує інвентар, спортмайданчик на Волині обладнають камерами

0
-5
Аби дізнатись, хто псує інвентар, спортмайданчик на Волині обладнають камерами
На спортмайданчику у селищі Любешів встановлять камери, аби дізнатись, хто псує спортивний інвентар.

Про це пише газета "Нове Життя".

Нещодавно на любешівському стадіоні «Колос» облаштували тренажерний майданчик для дорослих, проте двічі невідомі особи вже псували деякі тренажери. Тому невдовзі тут встановлять відеокамери та облаштують спортмайданчик.

Аби знати, з кого спитати за попсований інвентар, або й попередити такі інциденти, в селищній раді прийняли рішення зробити відеонагляд за стадіоном, зокрема, моніторитимуть адмінприміщення та майданчик.

Хорошою новиною є те, що невдовзі поруч із тренажерами для дорослих може також з’явитися дитячий майданчик для спортивних занять.В свою чергу керівництво селищної ради обіцяє встановити загорожу довкола тренажерних споруд, а при фінансовій можливості в майбутньому – викласти тут гумове покриття, аби було безпечніше та комфортніше займатися дітям та дорослим.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні