Шахраї вигадали нову аферу із поштою: на гачок потрапив волинянин

0
0
Шахраї вигадали нову аферу із поштою: на гачок потрапив волинянин
На Волині виявили непоодинокі випадки нового виду шахрайських дій.

Про це інформує Шацьке відділення поліції.

Так, до прикладу, 17.07.2020 до Шацького відділення поліції надійшло повідомлення від місцевого жителя Шацького району про те, що невідома особа на його ім’я у поштове відділення надіслала цінний лист, отримавши який, після сплати його вартості в сумі 139 грн., виявив чистий лист паперу.

В ході виїзду слідчо-оперативної групи було встановлено, що невстановлена особа (відправник) надіслала на ім’я заявника (отримувача) лист з чистим аркушем паперу, оцінивши його загальну вартість у 139,43 грн. Абонент, номер телефону якого вказано в реквізитах відправника, не відповідає. За вказаним фактом проводиться подальша перевірка.

В зв’язку з карантинними обмеженнями, які діють на території України та Волинської області зокрема, збільшились обсяги здійснення покупок товарів через мережу Інтернет. Тому поліція звертає просить громадян бути пильними та, в разі володіння інформацією про надходження на Ваше ім’я або адресу листа, бандеролі чи посилки від невідомої особи, в обов’язковому порядку перевіряти усю наявну інформацію про відправника, а також ні в якому разі не здійснювати оплату товару без попереднього його огляду та відповідності замовленню.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні