На Волині на хабарі в 10 тисяч гривень спіймали посадовця. ФОТО

0
3
На Волині на хабарі в 10 тисяч гривень спіймали посадовця. ФОТО
На Волині правоохоронці викрили посадовця на хабарі за безперешкодне отримання посвідчень судноводіїв.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Волинській області.

Слідчі детективи Головного управління Національної поліції у Волинській області спільно із оперативниками Управління стратегічних розслідувань під процесуальним керівництвом обласної прокуратури задокументували факт отримання неправомірної вигоди службовою особою у сумі 10 тис. грн за безперешкодне отримання посвідчень судноводіїв.

Під час досудового слідства, розпочатого за ч.3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України, встановлено, що посадовець, будучи членом кваліфікаційної комісії, вимагав хабар у розмірі 2 тис. грн з кожного кандидата для безперешкодного отримання посвідчення судноводіїв малого/маломірного судна. Правоохоронці задокументували службовця під час отримання ним неправомірної вигоди у розмірі 10 тис. грн. Гроші вилучили.

Слідчі затримали фігуранта за ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та оголосили про підозру за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні