Від сьогодні на Волині – лише чотири райони

0
3
Від сьогодні на Волині – лише чотири райони
Верховна Рада України на засіданні 17 липня підтримала проєкт постанови про ліквідацію в Україні 490 існуючих районів і створення замість них 138 нових. На Волині віднині – 4 райони.

Про йдеться на офіційному сайті Володимира-Волинського.

У Волинській області буде 4 райони: Володимир-Волинський, Камінь-Каширський, Ковельський, Луцький.

Передбачено, що їх межі встановлюються по зовнішній межі територій сільських, селищних, міських територіальних громад, які входять до складу відповідного району, а вибори депутатів районних рад у ліквідованих районах не проводяться.

Згідно з документом, у склад Володимир-Волинського району (з адміністративним центром у місті Володимир-Волинський) увійшли Володимир-Волинська міська, Затурцівська сільська, Зимнівська сільська, Іваничівська селищна, Литовезька сільська, Локачинська селищна, Нововолинська міська, Оваднівська сільська, Павлівська сільська, Поромівська сільська, Устилузька міська територіальні громади, затверджені Кабінетом Міністрів України.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні